Dekkingen

Op 26 Oktober heeft de dekking van Anna (Chadai van de Karhul) met Fonzie (Ginger All I Want Ginger Haeven) plaatsgevonden. Anna is zwanger en zij verwacht rond de kerstdagen haar Puppy's. En ook Moussie (Kristmas Kirsten van het Leonhuuske is loops en word gedekt door Sigurd (Apricot Dressed MW'S  Pride and Joy). Hierover volgt later meer nieuws.

geboorte pups

Op 26 Juni is Grace bevallen van drie puppy's. 2 teefjes en 1 reutje. 1 teefje weegt slechts 220 gram. Een zorgen kindje dus. Maar ondertussen na veel met de fles bij voeren gaat ze goed voor uit. De andere twee doen het heel goed , komen goed aan , na 1 week wegen ze al 1 kg. Ze hebben alle drie al een nieuw baasje. 1 teefje blijft hier. Onze Umunda von Dreiburgenland is de over groot moeder van onze Rummunda.

Dekking.

Grace is gedekt door Memicedaïska Yulius Quintus en ze is zwanger. Eind Juni worden de pups verwacht. Als alles goed verloopt krijgen wij 3 puppen , alle hebben al een nieuwe eigenaar. 

Dekking Pip

Op 31-12-2019 is Jolly Bloody Mary van het Leonhuuske (Pip) gedekt door Rosaceae Juanulloa (Storm). Beide honden zijn LPN 1 , LPN 2 en Lemp , N/N . HD-A en Ogen vrij. Op 31 Januari laten wij een echo maken.

Uit de echo is gebleken dat Pip zwanger is, De pups worden rond 29 Maart geboren.

Op 29 Maart zijn 5 teefjes en 1 reu geboren , er zijn nog enkele pups beschikbaar.

Dekking Yummie

Op 10 Januari hebben wij Jantonely Rumbelbuffin(Yummie) laten dekken door James van de Toogwijkhoeve (Boef) , beide ouders zijn LPN 1-2 N/N , Lemp N/N , HD - A en Ogen vrij. Rond 7 Februari laten wij een echo maken.

Na de echo is gebleken dat Yummie helaas leeg is gebleven , Wij hebben besloten dat wij niet verder gaan met Yummie in de fokkerij.

 

Dekking Truus

Op 19 Januari hebben wij Miss Good Looking (Truus) laten dekken door Rosaceae Ulva (Ado) . Beide honden zijn LPN 1-2 N/N , Lemp N/N , HD-A en ogen vrij. Rond 17 Februari laten wij een echo maken.

Truus is zwanger, zo rond 21 Maart worden de pups geboren.

© 2019 Leonhuuske.nl