Jolly Bloody Mary

van het Leonhuuske

dekking

Op 18 Maart heeft Rosaceeën Jubata (Dexter) onze Parabatay Lizzy van het Leonhuuske gedekt. De dekking ging super goed nu maar afwachten of Lizzy zwanger is. Over 4 weken laten wij een echo maken. Heeft U interesse in een pup uit deze prachtige combinatie dan kunt U bellen naar 0612301680 (Bert) of mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Martinidogshow

Op 04-03-2023 zijn wij met twee honden naar de Martinidogshow in Groningen geweest.  Subliem Sandokan van het Leonhuuske (Cees) deed mee in de open klasse reuen.  Hij behaalde een verrassende eerste plaats met een Uitmuntend.  Onze Parrabatay Lizzy van het Leonhuuske kwam uit in de Open klasse teven. Zij was alleen. Zij kreeg een Uitmuntend. 

geboorte

Op 24 Februari heeft onze Moussie (Kristmas Kirsten van het Leonhuuske) het leven geschonken aan 9 prachtige puppy's, 5 reuen en 4 teven. De trotse vader is Seppe ( Made in Heaven Myron Löwe vom Silvestersee) . Moeder en pups doen het heel goed. OP dit moment zijn er nog 1 reu en 1 teef  beschikbaar. Voor informatie kunt U een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen naar 0612301680.

Zwanger !!!!!

Vandaag een echo laten maken bij Mousie .  Zij is zwanger , super blij met dit resultaat. De pups worden verwacht op 22 - 23 Februari. Heeft U interesse in een pup van Mousie , mail of bel dan. E-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , bellen 0612301680. Kristmas Kirsten van het Leonhuuske (Moussie) , LPN 1 en 2 N/N , LPPN 3 N/N , Lemp N/N , HD-A , Made in Heaven Myron Löwe vom Silverstersee (Sepp) LPN 1en 2 N/N , LPPN 3 N/N , Lemp N/N , HD-A , ED -vrij

Dekking

Op 25 December hebben wij Moussie (Kristmas Kirsten van het Leonhuuske) laten dekken door Seppe (Made in Heaven Myron LÖwe vom Silvestersee. Een leuke bijkomstigheid is dat het op de verjaardag van Moussie is gebeurt.Seppe is een prachtige hond met een super karakter. Mocht U interesse hebben in een pup van deze combinatie mail of bel ons . mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , bellen naar Bert 0612301680. Over 4 weken laten wij een echo maken om zeker te weten of zij zwanger is.

dekking

Als alles mee zit word deze week of begin volgende week onze Moussie gedekt. Wij hebben een prachtige reu voor haar gevonden. Als U geïnteresseerd bent in een pup van de volgende combinatie

Kristmas Kirsten van het Leonhuuske  X   Made in Heaven Myron Löwe vom Silvestersee  neem dan contact met ons op.

kerstshow 2022

Op 17-12-2022 hebben wij deelgenomen aan de afsluitende show van 2022. De traditionele Kerstshow in Gorinchem. De keurmeester was Dhr. John Wauben.

Wij deden mee met drie honden. Als eerste was Subliem Sandokan van het Leonhuuske (Cees) aan de beurt. In de openklasse reuen behaalde hij een nette 2e plaats met een Uitmuntend. In de jeugdklasse teven deed Treasure Cheeny van het Leonhuuske (Bella) van Bram en Petra mee , zij werd 2e met een Uitmuntend . In de Openklasse teeven dee Parabatay Lizzy van het Leonhuuske (Lizzy) mee , zij werd 1e met een Uitmuntend en werd ook nog beste teef. Dan in de veteranenklasse teven deed onze 10jaar en 8 maand oude Grace van het Leonhuuske mee. Zij werd 1e met een Uitmuntend en werd beste veteraan. Zij is nu dus ook Nederlands veteranen kampioen. Al met al dus weer een geweldig weekend.

Langs deze weg willen wij de bezoekers van onze website Prettige Kerstdagen en voorspoedig en gezond 2023 toe wensen. Ook voor onze trouwe viervoeters.

shows

Op 25 November zijn wij naar de Friesland cup geweest. Wij waren daar met drie honden aanwezig. Onze Cees deed mee in de openklasse reuen en werd daar 2e , Lizzy deed mee in de openklasse teven en werd 1e , en onze veteraan Grace , 10 jaar en 7 maand deed mee in de Veteranen klasse en zij werd 1e en tevens Reserve beste teef. Zo trots op onze honden.

Op 27 November was de Winner , alwaar wij weer met dezelfde drie honden aan deel hebben genomen. Cees in de openklasse reuen , werd 2e , Lizzy in de openklasse teven werd eveneens 2e en Grace in de veteranen klasse teven werd 1e en Veteraan Winner. Het was tevens weer een gezellig weerzien met onze vrienden . Rest ons dit jaar nog 1 show en dat is de Kerstshow.

Subliem Sandokan van het Leonhuuske(Cees)

Op 13-11-2022 heeft Subliem Sandokan van het Leonhuuske zijn fokselectie keuring goed volbracht. Zowel de gedragstest en de exterieur keuring is goed verlopen. Dus hij mag nu ingezet worden als dekreu. 

Clubshow , Cluny en Leonberg

Onze tour begon naar Cluny in Frankrijk. Daar werd de Clubshow van de Franse Leonberger club gehouden. Wij hebben daar met twee honden deel genomen. De keurmeesters waren Mevr. V.Bontems (Fr) , Mevr. S.Cardon (Fr) , Mevr. M.Laroux (Fr) en Mevr. C.Dusseldorp (Nl). Onze Cees , Subliem Sandokan van het Leonhuuske kwam uit in de tussenklasse reuen. Hij kreeg een zeer goed. Onze Lizzy , Parabatay Lizzy van het Leonhuuske werd in de openklasse teven 2e met een uitmuntend. In haar klasse deden 38 teven mee. Wij hebben erg genoten daar met onze vrienden en honden , mooi weer gehad. Daarna ging de reis naar Leonberg. Daar werd op Zaterdag de World Championship voor Leonbergers gehouden. Keurmeesters  waren Dhr. O.Kokkonen(Fin) , Dhr. D.Krebes (D) , Mevr. T.Klein (Ch) en Mevr. C.Dusseldorp (Nl). Cees kwam uit in de tussenklasse reuen en kreeg een Uitmuntend. Lizzy in de openklasse teven , 38 deelnemers , werd 1e met een Uitmuntend. Je kan je voorstellen dat wij daar enorm blij mee waren , grote verrassing. Op Zondag was de Clubmatch. Keurmeesters waren Dhr. W.Gullix (D) , Dhr. W.Mayer (D) , Mevr. Y.Naterer (D) en Mevr. A.Szynkarek(D). Cees werd in de tussenklasse reuen 4e met een zeer goed , en Lizzy kreeg een Uitmuntend in de Openklasse teven , helaas niet geplaatst. Het was weer super gezellig om eindelijk naar een aantal Covid jaren onze vrienden weer te ontmoeten. Dank aan de organisaties en vrijwilligers voor de goed georganiseerde shows.

Clubshow België.

Op 04-09-2022 organiseerde de Belgische Leonberger club hun jaarlijkse clubshow. Wij hebben meegedaan met drie honden. Het was zoals wij gewend zijn weer een goed georganiseerde show. Drie leuke keurmeesters , Dhr Olli Kokkonen (Fin) , Dhr. Richard Kinsey (UK) en Mevr. Eva de Winne (B). Voor de eerste keer kwam onze Femi Löwe vom Herzwinkel in actie. In de klasse Minor Puppy deed zij het heel goed. Uiteindelijk beloond met een Belovend. In de openklasse teven deed Lizzy van het Leonhuuske mee. Uiteindelijk werd zij derde met een Uitmuntend. In de tussenklasse reuen deed Subliem Sandokan van het Leonhuuske mee. Hij werd tweede met een uitmuntend. Op naar volgend jaar. 

Subcategories

© 2019 Leonhuuske.nl