Jolly Bloody Mary

van het Leonhuuske

geboorte pups

Met het Parabatai nest ,ouders zijn Jolly Bloody Mary (Pip) van het Leonhuuske en Rosaceae Juanulloa (Storm) maken het goed . Van het Quality nest , ouders zijn Miss Good Looking van het Leonhuuske (Truus) en Rosaceae Ulva (Ado) zijn nog enkele pups die een nieuw onderkomen zoeken. Ook met hun gaat het heel goed , groeien goed. Door de Corona toestand is het momenteel alleen mogelijk om ons te bezoeken. op telefonisch afspraak (0612301680 of 0538509366) en dan met max. 2 personen , mits in goede gezondheid.

geboorte pups

Ondertussen zijn de pups van Pip ruim 3 weken oud en de pups van Truus zijn drie dagen oud. Het gaat goed met moeder en pups.

P-nest , Pip en Storm

Op 29 Februari zijn 5 teefjes en 1 reu geboren. Moeder en pups maken het goed. Er zijn nog enkele teefjes te vergeven.

dekkingen

Op een teleurstellend jaar op fokgebied hopen wij dit jaar iets meer geluk te hebben. Wij hebben drie teven laten dekken. Op 31 December is Jolly Bloody Mary van het Leonhuuske (Pip) gedekt door Rosaceae Juanulloa (Storm) . Op 10 Januari hebben wij Jantonely Rumbelbuffin  (Yummie) laten dekken door James van de Toogwijkhoeve (Boef) en op 19 Januari is Miss Good Looking van het Leonhuuske (Truus) gedekt door Rosaceae Ulva (Ado) . Voor verder informatie kijk dan bij dekkingen. Dit kan U vinden bij fokkerij. Als U interesse heeft in een pup van één van deze combinatie's neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch , 0612301680 of 0538509366  of per e-mail : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Nadat wij bij de drie dames een echo hebben laten maken is gebleken dat Pip en Truus zwanger zijn. Yummie is helaas leeg gebleven. Naar verwachting gaat Pip in het weekend van 29 Februari / 1 Maart bevallen. En de verwachting is dat Truus rond 21 Maart gaat bevallen.

© 2019 Leonhuuske.nl