Jolly Bloody Mary

van het Leonhuuske

Dekkingen

Wij hebben een echo laten maken van Moussie. Helaas ,zij heeft niet opgenomen. Maar als alles gaat zoals het moet gaan dan word onze Lizzy in Juli loops. Dan laten wij haar dekken  door Rosaceeën Jubata. Als het zover is vermelden wij dit wel op deze site.

Kampioens Clubmatcn LHCN te Zeewolde

Kampioenschapsclubmatch 2022 te Zeewolde , geweldig mooie locatie voor een clubmatch op de camping van het Erkemerdestrand . Wij waren daar met drie honden van ons zelf maar in totaal deden er 5 Leonhuuske's mee en 1 die geboren is uit een Leonhuuske combinatie waar Maas Bos de eigenaar van is. Het was heel erg warm , ongeveer 28 graden. De keurmeesters waren Mv. Valerie Bontems (Fr) , Dhr. Daniel Krebes (DE) en Mw. Carin van de Sijs (NL). In de Baby klasse teven deed mee Treasure Cheeny van het Leonhuuske (Bella) eigenaar Petra van Os. zij werd 1e met een ZG. , Tussenklasse reuen , Subliem Sandokan van het Leonhuuske (Cees) 2e met een U. , Kokkersklasse reuen Camel v.d.Karhul werd 1e met een U. Openklasse teven , Parrabatay Lizzy van het Leonhuuske , 2e met een U. , Openklasse reuen Jolly Road Runner van het Leonhuuske (Mats) eigenaar Aline en Frans , 2e met een U. en als laatste Veteranenklasse teven, Grace van het Leonhuuske , zij kreeg een U. Onze dank gaat uit naar Melissa van Oosten die onze honden heeft voorgebracht. Sper goed gedaan Melissa.

Dekking

Op 29 Mei hebben wij onze Kristmas Kirsten van het Leonhuuske (Moussie) laten dekken door James van de Toogwijkhoeve (Boef). Waarom Boef. Het is een geweldig lieve reu met goede eigenschappen wat een aanvulling is bij onze Moussie. Over 4 weken laten wij een echo maken om zeker te weten of Moussie zwanger is. Heeft U interesse in een pup van deze prachtige combinatie bel of mail dan naar ons. Bellen kan naar nr. 0612301680 en mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

triest nieuws

Helaas hebben wij vandaag afscheid moeten nemen van de laatste nog in leven zijnde pups. Door onbekende oorzaak zijn helaas alle pups overleden. Het was voor ons een hectische week. 

geboren

Op 16 Mei is Truus ( Miss Good Looking van het Leonhuuske) bevallen van 13 puppy's. Het zijn 6 reuen en 7 teven. Moeder en pups maken het goed. Er zijn nog een aantal teefjes beschikbaar. Voor info kunt U mailen naar info@leonhuuske.nl of bellen naar Bert 0612301680.

zwanger/show uitslagen

Op 15 April hebben wij een echo laten maken van Truus (Miss Good Looking van het Leonhuuske) . Daaruit bleek dat Truus zwanger is. Medio Mei verwachten wij de pups.

Op 18 April zijn wij naar de Outdoor Zeeland show geweest met Lizzy en Cees. Cees kwam uit in de jeugdklasse reuen en werd 1e met een Uitmuntend. Later werd hij ook nog reserve beste reu. De beste reu is al Nederlands kampioen en daardoor kreeg Cees het Kampioenspunt. Lizzy werd in de Openklasse teven 3e met een Uitmuntend. Dus een drie uur durende tocht was niet voor niks.

En tot slot is onze Grace op 23 April 10 jaar geworden.

dekking en shows

Als eerst een dekking. Wij hebben Miss Good Looking van het Leonhuuske (Truus) laten dekken door Do Alfonso Galay Oss (Alfons). De echo wordt gemaakt op 51 April. Als U geïnterreseerd bent in een pup van deze combinatie , neem dan contact met ons op. Dit kan per e-mail , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch , 0612301680.

Wij hebben op 6 Februari een show gelopen in Eindhoven. onze Cees , Subliem Sandokan van het Leonhuuske deed mee in de jeugd klasse reuen. Hij behaalde een prachtige 1e plaats met een Uitmuntend. deden vijf reuen mee in deze klasse.

Op 26 Maart de tweede show. Deze was in Hazerswoude dorp . Wij deden mee met Lizzy en Cees. Cees werd 1e met een uitmuntend in de jeugd klasse reuen. en Lizzy deed mee in de openklasse teven en behaalde een derde plaats met een Uitmuntend. Het was weer een gezellig weerzien met vrienden en eindelijk zonder corona regels.

show en nieuws

Op 6 Februari hadden wij eindelijk weer een show. Ditmaal in het Autotron te Rosmalen. Ik deed alleen mee met Cees (Subliem Sandokan van het Leonhuuske) Hij deed mee in de jeugdklasse samen met nog 4 reutjes. Cees werd 1e met een uitmuntend. Hij kreeg een J.CAC. Keurmeester was Mevr. M.J.Melchior uit Luxemburg.

Verder nieuws van Parabatay Lizzy van het Leonhuuske. Heeft met een goed resultaat de fokselectie keuring doorlopen. Het Ecvo oogonderzoek was eveneens goed en HD resultaat was HD-A. Al met al zeer tevreden.

verdriet en geluk

Verdriet en geluk liggen vaak naast elkaar. Verdriet omdat wij op 13 December onze lieve knuffelbeer Wim hebben laten inslapen. Hij zou in Februari 2022 12 jaar worden. Maar dat heeft helaas niet zo mogen zijn. Rust zacht lieve Wim , je word nu al enorm gemist.

Geluk , Op 26 December , 2e kerstdag heeft Anna het leven geschonken aan 9 prachtige puppy's. 3teven en 6 reuen zagen het levenslicht. Moeder en pups maken het goed .Trotse vader is Fonzie.  Give Me All I Want Ginger Haeven. Op  fb komen regelmatig foto's van dit nest.

Verder willen wij alle bezoekers van onze website een fijne jaarwisseling wensen.

Dekkingen

Op 26 Oktober hebben wij Anna (Chadai van de Karhul ) laten dekken door Fonzie (Give Me All I Want Ginger Haeven). Na de echo is bebleken dat Anna zwanger is. De puppy's worden rond de kerstdagen verwacht. Ook onze Moussie (Kristmas Kirsten van het Leonhuuske) is loops. Zodra ze dek rijp is word ze geinsinueerd met het sperma van Sigurd (Apricot Dressed MW'S Pride and Joy. Dit zal ongeveer op 4 of 5 December gebeuren. Als U geïnteresseerd bent  in een pup van één van deze combinatie's neem dan geheel vrijblijvend contact op met ons. Dit kan per mail , This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of telefonisch met nr. 0612301680.

Speciaal show Beieren

Op 16 Oktober waren wij naar de speciaal show geweest in Mühldorf in Beieren , Duitsland. Het was op een prachtige locatie met prima keuken waar lekker warme maaltijden werden gemaakt voor iedereen. De keurmeesters waren Wolfgang Mayer uit Duitsland en Bernhard Metraux uit Switserland. De resultaten waren boven verwachting. Ook hadden wij de oudste hond van de show. Onze Wim 10 jaar en 8 maand oud. Voor de uitslagen moet je bij shows kijken.

Subcategories

© 2019 Leonhuuske.nl