Jolly Bloody Mary

van het Leonhuuske

IULH World Championship/SLC Clubschau 2024 , Münsingen

In het weekend van 11 -12 - 05-2024 zijn wij naar Münsingen Zwitserland geweest voor de IULH World Championship en SLC Clubshow voor Leonbergers. Het was een gezellig weerzien van oude bekenden en nieuwe mensen. Wij deden mee me 4 van onze honden. Onze jongsten George en Lolo , Munda en Loys. Voor de uitslagen moeten jullie maar kijken onder de button "shows". Wat wel vernoemens waardig is dat wij 12 jaar geleden met onze fokgroep 1e werden en nu op de IULH show ook beste breedersgroep werden. Lucia Labroca had toen een pup van ons en nu heeft ze weer een pup van ons. 

Herplaatser

Wij hebben door omstandigheden een reutje die een nieuw huisje zoekt. Hij is 5 maand oud in goede conditie , goede gezondheid. Voor meer informatie neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch , nr. 0612301680.   Ondertussen heeft hij een nieuw onderkomen gevonden.

geboren

Op 10 Januari is ons W-nest geboren. 4 reuen en 2 teefjes zagen het levenslicht. De trotse ouders zijn Parrabatay Lizzy van het Leonhuuske en Subliem Sandokan van het Leonhuuske. Het nest krijgt de naam Why Me nest. Ondertussen hebben alle pups al een gouden mandje gevonden.

Kerstshow 2023

Zaterdag 09-12-2023 Zijn wij naar de traditionele kerstshow van de KC Nijmegen geweest met onze Munda. Zij is net 9 maand jong en dit was haar eerste show. Keurmeester van dienst was Mevr. Godelieve de Wit-Bazelmans. Munda kwam uit in de jeugd klasse teven en behaalde een 1e plaats met een uitmuntend zij kreeg tevens een J-CAC , J-CACIB en Res. CAC. Wij zijn zeer trots op haar. Zoals gebruikelijk bij ons hadden wij met vrienden een gezellige afsluiting van het Show jaar 2023. Wij wensen iedereen fijne feestdagen en hopen jullie volgend jaar weer te ontmoeten op een van de shows. Onze dank gaat ook uit naar Dog-Meat en Eukanuba.

Zwanger !!!!!

Vandaag , 08-12-2023 echo laten maken van Lizzy. En ja hoor zij is zwanger. Heel erg blij met dit resultaat. Begin Januari verwachten wij puppy's. Mocht U interesse hebben in een pup van Lizzy mail of bel ons dan geheel vrijblijvend.

e-mail:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of Tel.: 0612301680

Fryslân Cup - Winner 2023

Weekend 24-25 November zijn wij naar de Fryslân Cup en Winner geweest in Leeuwarden met drie honden. De uitslagen van de Fryslând Cup zijn , Subliem Sandokan van het Leonhuuske , Kampioensklasse reuen , U.2 (Res.CAC,Res.CACIB) , Nominated By Mellow van Tregelaar , Jeugdklasse Teven , U.1 (J-CAC,J-CACIB) , Paraatay Lizzy van het Leonhuuske , Kampioensklasse Teven , U.2(Res.CAC- Res.CACIB). Dan de uitslagen van de Winner 2023 ,  Subliem Sandokan van het Leonhuuske , Kampioensklasse reuen , U.3 , Nominated By Mellow van Tregelaar , Jeugdklasse Teven, U.1 , (J-CAC,J-CACIB , Junior Winner) , Parrabatay Lizzy van het Leonhuuske , U.1 (CAC , CACIB , BOS , Winner en Crufts Qualification).  Zoals jullie zullen begrijpen zijn wij super trots op onze honden. Onze dank gaat ook uit naar Eukanuba eb Dog Meat.

Dortmund 03 en 05-11-2023

In het weekend van 03/05 November zijn wij met Lizzy naar Dortmund geweest. Op Vrijdag 3 November was de Herbst ausstellung , keurmeester was Mevr. Rita Pleibel. Lizzy behaalde in de kampioens klasse een 1e plaats en kreeg een 1 U , CAC-VDH , CAC-Club , CACIB en de titel Herbst sieger. 

Op 5 November was de Bundessieger ausstellung , de keurmeester was Dhr. Wolfgang Mayer. Ook daar werd Lizzy 1e in de kampioens klasse , resultaat , 1U , CAC-VDH , CAC-Club , CACIB en BOB en als titel kreeg zij Bundessieger. Was dus een super goed weekend voor ons. Lizzy heeft nu voldoende punten voor Duits kampioen en Duits club kampioen.

Show tour/vakantie

Op 12 September vertrokken wij naar Cluny in Frankrijk. Alwaar de Franse clubmatch wordt gehouden op de Camping. Wij hadden alle honden bij ons , zonder honden gaan wij niet weg. 3 van onze honden deden mee aan de clubmatch. Cees , Loys en Lizzy waren ingeschreven. Voor de resultaten bekijk dan de show uitslagen. Na Cluny vetrokken wij naar Leonberg. In het weekend van 23 en 24 September hadden wij 2 shows. Eerst de show van de Landes Gruppe en de dag erna de clubmatch. Ook daar deden Cees en Loys en Lizzy mee. Na Leonberg zijn we naar de Tittisee gegaan , daar een paar dagen op de camping gestaan. Aan de rand van het meer met prachtig weer lekker ontspannen en genoten . Daarna naar Zwitserland voor de Zwitserse clubmatch. In het Dog Center , een hal speciaal voor de honden sport gebouwd. Ook daar weer mee gedaan met Cees , Loys en Lizzy. Weer heel veel Leonberger vrienden ontmoet en toch veel prachtige Leonbergers gezien. Voor alle uitslagen ga dan naar de link Shows.

42e Club show België te Bonheiden.

Op 3 September hebben wij mee gedaan aan de Clubshow in België. Al onze honden deden mee. Het was een goed georganiseerde show op een prachtig show terrein. De keurmeesters waren Mevr. Kerry Rushby uit England en Mevr. Susanna Johansson uit Sweden. Onze Subliem Sandokan van het Leonhuuske (Cees) kwam uit in de Kampioensklasse reuen en behaalde een 4e plaats met een Uitmuntend. Dan bij de puppy klasse teven deed mee Uniek Umunda van het Leonhuuske , Veel belovend 1 . In de jeugdklasse teven deden wij met twee honden mee , namenlijk Nominated by Mellow van Tregelaar , zij kreeg een zeer goed en Femi Löwe vom Herzwinkel kreeg een derde plaats met een Uitmuntend. En als laatste kwam Parabatay Lizzy van het Leonhuuske uit in de kampioensklasse . Zij werd 1e met een uitmuntend en werd uiteindelijk beste teef van de show. Al met al een succesvolle dag voor ons. Onze dank gaat uit naar de vrijwillegers van de Belgische leonberger club voor hun inzet. 

Dogshow Rotterdam 05-08-2023

Dogshow Rotterdam 05-0802023 , Keurmeester Mevr. Annette Bystrup (DK). Ik was alleen met onze Lizzy daar naar toe geweest. Zij kwam uit in de open klasse teven.  Kreeg de eerste plaats toe bedeelt  en werd uiteindelijk ook beste teef. Hierdoor had zij genoeg punten om de titel Nederlands Kampioen te krijgen. Wij waren natuurlijk super trots op haar.

 

geboren V- Nest

Op 25 Juni is ons V(rolijke) nest geboren. 3 Teefjes en 6 reutjes zagen het levenslicht. Moeder en pups doen het goed. Mocht U interesse hebben in een pup van dit nest , er zijn nog enkele te vergeven Mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of bel (0612301680) geheel vrijblijvend naar ons.

Subcategories

© 2019 Leonhuuske.nl