Jolly Bloody Mary

van het Leonhuuske

42e Club show België te Bonheiden.

Op 3 September hebben wij mee gedaan aan de Clubshow in België. Al onze honden deden mee. Het was een goed georganiseerde show op een prachtig show terrein. De keurmeesters waren Mevr. Kerry Rushby uit England en Mevr. Susanna Johansson uit Sweden. Onze Subliem Sandokan van het Leonhuuske (Cees) kwam uit in de Kampioensklasse reuen en behaalde een 4e plaats met een Uitmuntend. Dan bij de puppy klasse teven deed mee Uniek Umunda van het Leonhuuske , Veel belovend 1 . In de jeugdklasse teven deden wij met twee honden mee , namenlijk Nominated by Mellow van Tregelaar , zij kreeg een zeer goed en Femi Löwe vom Herzwinkel kreeg een derde plaats met een Uitmuntend. En als laatste kwam Parabatay Lizzy van het Leonhuuske uit in de kampioensklasse . Zij werd 1e met een uitmuntend en werd uiteindelijk beste teef van de show. Al met al een succesvolle dag voor ons. Onze dank gaat uit naar de vrijwillegers van de Belgische leonberger club voor hun inzet. 

Dogshow Rotterdam 05-08-2023

Dogshow Rotterdam 05-0802023 , Keurmeester Mevr. Annette Bystrup (DK). Ik was alleen met onze Lizzy daar naar toe geweest. Zij kwam uit in de open klasse teven.  Kreeg de eerste plaats toe bedeelt  en werd uiteindelijk ook beste teef. Hierdoor had zij genoeg punten om de titel Nederlands Kampioen te krijgen. Wij waren natuurlijk super trots op haar.

 

geboren V- Nest

Op 25 Juni is ons V(rolijke) nest geboren. 3 Teefjes en 6 reutjes zagen het levenslicht. Moeder en pups doen het goed. Mocht U interesse hebben in een pup van dit nest , er zijn nog enkele te vergeven Mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) of bel (0612301680) geheel vrijblijvend naar ons.

Kampioens Clubmatcn LHCN te Zeewolde

Op 10 Juni was het weer zover. De LHCN organiseerde hun jaarlijks terug kerende kampioensclubmatch. Als keurmeesters waren uitgenodigd Mevr. Yvonne Natterer uit Duitsland en Dhr. John Williams en Guido Puts uit Nederland. Het was een zeer warme dag , maar honden en mensen hebben zich er goed doorheen geworsteld. Wij deden zelf met vier honden mee. Bij de puppy klasse teven deed mee , Nominated By Yellow van Tregelaar (Lois). Zij behaalde een keurige tweede plaats met een veel belovend. In de jeugdklasse teven deed Femi Löwe vom Herzwinkel (Femi) mee. zij werd eveneens tweede met een uitmuntend. In de openklasse teven , 15 honden , deed Parabatai Lizzy van het Leonhuuske (Lizzy) mee en zij behaalde een keurige tweede plaats met een uitmuntend. Als laatste kwam Subliem Sandokan van het Leonhuuske (Cees) in de openklasse reuen uit (17 honden) en werd net niet bij de laatste vier geplaatst. Hij kreeg wel een uitmuntend. Verder deden mee Treasure Cheeni van het Leonhuuske en Quality Tinkerbel van het Leonhuuske mee. Beiden kregen een zeer goed als beoordeling. Onze dank gaat uit naar Melissa van Oosten die bereid was om onze honden voor te brengen en natuurlijk naar onze hoofdsponsor Eukanuba.

Pinkstershow

28-05-2023 naar de 48e Pinkstershow geweest. Totaal 14 Leonbergers deden mee. Was weer gezellig , deelnemers uit Luxemburg  , België en Denemarken. Cees was als eerste aan de beurt  en hij werd 1e met een uitmuntend . Daarna werd hij reserve beste reu maar kreeg et hele kampioens punt omdat de beste reu al Nederlands kampioen is. Hij heeft nu 4 punten wat betekend dat hij Nederlands kampioen is. Daarna was de beurt aan Lizzy. Zij behaalde eveneens een 1e plaats met een uitmuntend en werd daarna beste teef en tot slot ook nog BOB!!!!! Was weer een succesvolle dag voor de Leonhuuske's.

Echo

Gisteren Echo laten maken bij Anna. Goed nieuws Anna is zwanger. Omstreeks 22 Juni verwachten wij de puppy's.

LG Meckelenburg-Vorpommeren

Een geweldig weekend gehad bij de 16e Specizial-Rashunde-Ausstellung van de LG Meckelenburg-Vorpommern. Een zeer goed georganiseerde show op een prachtige locatie. In totaal deden er 33 honden mee. Wij hadden er drie ingeschreven. De keurmeester van dienst was Dhr. Willy Güllix uit Duitsland. Als eerste was Subliem Sandokan van het Leonhuuske (Cees) aan de beurt. In de openklasse reuen deden er 4 mee , Cees werd 1e met een Uitmuntend. Daarna onze jongste , Nominated By Mellow van Tregelaar (Lois) , zij werd 1e van de 5 in de welpenklasse en als laatste kwam Parabray Lizzy van het Leonhuuske (Lizzy) 1e van de 8 in de openklasse teven en uiteindelijke werd zij ook beste teef. Heel erg blij met deze resultaten. Onze dank gaat uit naar de organisatie .

22e Dogachtigen show

14-05-2023 zijn wij naar de 22e dogachtigen show geweest. Deze werd gehouden in Wilhelmina dorp in Zeeland. Een tochtje van 3 1/2 uur rijden. Wij hadden prachtig weer.  Maar het was niet voor niets geweest. Als 1e kwam Subliem Sandokan van het Leonhuuske (Cees) in actie in de open klasse reuen. Hij werd 1e met een uitmuntend en uiteindelijk kreeg hij ook het Reserve CAC.  Maar omdat de reu die het CAC kreeg al Nederlands kampioen is krijgt Cees het hele punt. Daarna was de beurt aan Nominated By Mellow van Tregelaar (Lois) . In de jongste puppy klasse werd zij 1e en mocht later in de ere ring uitkomen tegen alle andere jongste puppy's. Daar werd zij ook 1e , super blij met dit resultaat. En als laatste was Parabatay Lizzy van het Leonhuuske (Lizzy) aan de beurt. In de openklasse teven werd zij 1e en uiteindelijk beste teef. De keurmeester was Dhr. Pedro Bispo uit Portugal. Onze dank gaat ook uit naar Eukanuba die voor elke deelnemer een zak brokken had.

dekking

Op 25-04-2023 hebben wij Chadai van de Karhul (Anna) laten dekken door Made in Heaven Myron Löwe vom Silestersee.  22 Mei gaan we een echo maken om zeker te zijn dat ze zwanger is. Heeft U interesse in een pup van deze combinatie neem dan vrijblijvend contact met ons op. Dit kan telefonisch , 0612301680 of per e-mail : info@leonhuuske.nl 

Dekking

Helaas heeft onze Lizzy niet opgenomen. Met de volgende loopsheid proberen wij het nog een keer. Onze Anna is ook loops en daar gaan wij nu het traject in. Wij laten het weten als ze gedekt is.

dekking

Op 18 Maart heeft Rosaceeën Jubata (Dexter) onze Parabatay Lizzy van het Leonhuuske gedekt. De dekking ging super goed nu maar afwachten of Lizzy zwanger is. Over 4 weken laten wij een echo maken. Heeft U interesse in een pup uit deze prachtige combinatie dan kunt U bellen naar 0612301680 (Bert) of mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Subcategories

© 2019 Leonhuuske.nl